Skal du være med?

2 timers gratis intro

Kun for kvinder!

kom med til 2 timers gratis intro-TRÆNING i Krav Maga og få et indblik i, hvad Krav Maga kan gøre for dig.

Intro’en tager dig med gennem teori og praksis, og du kommer til at opleve træning på en ny måde, med et par aha-oplevelser, god fysisk træning og ikke mindst let lærte teknikker og løsninger, der kan gøre en reel forskel, hvis du skulle blive udsat for trusler eller angreb.

Din intro foregår som led i den normale træning for kvinder, så du kan møde både deltagere og instruktører.

Vi viser dig, hvordan du bliver god til at forsvare dig selv og dem du holder af gennem alsidig, sjov, inspirerende og relevant træning.

Alle kan være med uanset erfaring og fysik, og træningen er for alle, der ønsker at lære brugbart selvforsvar. Min. 16 år.

  1. Udfyld skemaet og send info.
  2. Afvent bekræftelse på booking (vi skal nok skynde os!).
  3. Mød op til intro.

UDFYLD SKEMA OG BOOK DIN prøvetræning

Vi bryder os heller ikke om spam mails. Derfor sender vi dig kun relevante beskeder om Krav Maga og beskeder ifm. din intro og evt. indmeldelse. Dit mobilnr. bruger vi, hvis vi skal have fat på dig ved evt. ændringer eller spørgsmål.

Bliv en del af en unik gruppe mennesker

Træningen i 360GYM er anderledes! Den er sjov og den er udfordrende! Den er alsidig og den er fremfor alt relevant.

Hver eneste træning byder på noget nyt og du vil opleve, at du fra gang til gang vil have lært og prøvet noget, der giver mening.

Fordele ved at lære Krav Maga

Med Krav Maga er du forberedt på enhver situation og kan reagere hurtigt med passende forsvar, så du kan komme sikkert hjem…

Realistisk og brugbart

Krav Maga betragtes som en af de bedste former for selvforsvar i verden.

Til træning bliver du sat i gradvist mere og mere stressende situationer for at hjælpe dig med at finpudse dine færdigheder, så du hurtigt, hensigts-mæssigt og bestemt kan reagere på trusler og angreb.

Træningen forbereder dig på at håndtere virkelige situationer, og du lærer hvordan du forsvarer dig mod slag, spark, trusler med kniv, flere angribere og meget mere.

FUNKTIONEL FYSISK TRÆNING

Træningen er af natur intens. Den skal få dig fra 0 til 100 på kortest mulige tid, og derfor vil den forbedre din generelle fysiske form kraftigt, når du begynder at træne.

Alle kan lære Krav Maga, så hvad enten du er begynder eller mere erfaren, om du er tyk eller tynd, så kan du lære Krav Maga. 

Træningen indeholder masser af sveddryppende træning, hvor hele kroppen aktiveres. Du vil derfor opleve mærkbare forandringer i din styrke og dit generelle fitnessniveau, og du vil komme i form på en spændene og anderledes måde.

Øget selvtillid og selvværd

Det at vide, at du kan beskytte dig selv i stort set enhver fysisk konfrontation, vil med sikkerhed øge din selvtillid.

Du vil lære at sige fra og stå ved det, og du vil lære at sætte grænser i trygge rammer.

Den fysiske træning sammen med den tekniske træning og de unikke metoder, der anvendes i Krav Maga træningen vil give dig troen på, at dine lærete færdigheder, rent faktisk kan være nyttigt på et tidspunkt og i bedste fald være med til at redde dit eget eller en andens liv.

MERE FOKUS & Mindre stress

Gennem Krav Maga vil du opleve et øget fokus i din hverdag, og du bliver mere opmærksom på miljøet omkring dig. Når du begynder at træne lærer du taktikker, der assisterer dig i din færden, så du vil kunne undgå konfliker og hurtigt komme væk.

Samtidig vil Krav Maga træningne kunne sænke dit stressniveau, og ved at træne regelmæssigt arbejder du konstant på dit stressniveau.

Gennem agressiosnsøvelser i træningen kan du komme af med noget vrede, og du vil kunne føle lettelse efter en træning.

Brug et par timer af dit liv og find ud af, at Krav Maga også er noget for dig, og at du er værd at forsvare.

Det siger vores elever om os