KRAV MAGA BØRN

BRUGBART SELVFORSVAR. FYSISK TRÆNING. FÆLLESSKAB. LÆRING GENNEM LEG.

KRAV MAGA FOR BØRN

BRUGBART SELVFORSVAR. FYSISK TRÆNING. FÆLLESSKAB. LÆRING GENNEM LEG.

“Min dreng på 9 år er meget trist. Han er lukker sig inde og vil ikke lege med de andre drenge i skolen. Jeg tror, han bliver mobbet…”

Primært handler det om:

  • Forebyggelse
  • Genkendelse af trusler og deeskalering
  • Angreb og modangreb mod alle potentielle mål fra alle afstande og i alle retninger
  • Brug af tilgælgelige objekter med selvforsvar som formål
  • Selvforsvar mod jævnaldrende
  • Selvforsvar mod dem, der er større og stærkere
  • Udvikling af sund fornuft

Undervisningsmiljøet er designet, så børnene får de mest effektive og let-anvendelige redskaber mod de mest relevante og farlige scenarier. Derud over lægger undervisningen også vægt på udvikling af vigtige personlighedstræk, såsom tilbageholdenhed, selvdisciplin, mod, selvtillid og evnen til at træffe beslutninger i stressede situationer – samt forståelsen for, hvornår man må (og ikke må) anvende teknikkerne. Det gælder også afvejningen mellem, hvornår man skal hjælpe sine kammerater/andre og hvornår det er bedst at søge hjælp eller ringe til politiet.

360GYM’s Børne program hjælper børnene med at få en sjov, sund og lærerig start på et langt og aktivt liv.

Træningen handler om at styrke børnenes selvbevidsthed, og selvom der altid er fokus på at have det sjovt til træning, så sigter vi efter at lære børnene at forbedre deres egen sikkerhed, koordination og fysiske kondition på en legende måde. På den måde styrkes ikke kun opmærksomheden, men også deres selvtillid.

I 360GYM’s Børne program handler det altid om forebyggelse. Derfor opfordrer vi primært børn til at undgå de fysiske konflikter og agere selvsikkert og med selvkontrol.

I den ideelle verden ville børn ikke have behov for selvforsvar. Hverken over for hinanden eller overfor voksne, i skolen, på gaden eller på legepladser. Desværre er vores verden ikke altid sådan. Heller ikke i Danmark.

Hos 360GYM er vores vigtigste mission i børnetræningen at lære børn praktisk selvforsvar med udgangspunkt realistiske scenarier indlært gennem effektive teknikker, leg og kammeratskab.

Det dækker både over, hvordan de genkender, undgår og forebygger de uheldige situationer, de kan havne i. Træningen dækker også over, hvordan de løser konflikterne fredeligt og hvis dette ikke er muligt, hvordan de kan beskytte sig bedst muligt mod slag, spark, greb i trøjen, diverse fastholdelser, forsøg på at blive væltet omkuld eller kastet og meget mere.

Selvforsvar i disse tilfælde er baseret på at bruge overraskelsesmomentet mod den – eller dem, der overfalder, kombineret med et hårdt og præcist modangreb på en sårbar kropsdel, hvilket gør det muligt at komme sikkert væk, råbe på hjælp og fortælle forældre/lærere/politi om hændelsen.

Træningen foregår i et kontrolleret miljø, og vi bruger det rigtige beskyttelsesudstyr. Vi bevarer de højeste sikkerhedsstandarder og gør alt, hvad vi kan for at undgå skader på eleverne i undervisningen.