KRAV MAGA BØRN

BRUGBART SELVFORSVAR. FYSISK TRÆNING. FÆLLESSKAB. LÆRING GENNEM LEG.

KRAV MAGA FOR BØRN

BRUGBART SELVFORSVAR. FYSISK TRÆNING. FÆLLESSKAB. LÆRING GENNEM LEG.

“Min dreng på 9 år er meget trist. Han er lukker sig inde og vil ikke lege med de andre drenge i skolen. Jeg tror, han bliver mobbet…”

Primært handler det om:

  • Forebyggelse
  • Genkendelse af trusler og deeskalering
  • Angreb og modangreb mod alle potentielle mål fra alle afstande og i alle retninger
  • Brug af tilgælgelige objekter med selvforsvar som formål
  • Selvforsvar mod jævnaldrende
  • Selvforsvar mod dem, der er større og stærkere
  • Udvikling af sund fornuft

Undervisningsmiljøet er designet, så børnene får de mest effektive og let-anvendelige redskaber mod de mest relevante og farlige scenarier. Derud over lægger undervisningen også vægt på udvikling af vigtige personlighedstræk, såsom tilbageholdenhed, selvdisciplin, mod, selvtillid og evnen til at træffe beslutninger i stressede situationer – samt forståelsen for, hvornår man må (og ikke må) anvende teknikkerne. Det gælder også afvejningen mellem, hvornår man skal hjælpe sine kammerater/andre og hvornår det er bedst at søge hjælp eller ringe til politiet.

360GYM’s Børne program hjælper børnene med at få en sjov, sund og lærerig start på et langt og aktivt liv.

Træningen handler om at styrke børnenes selvbevidsthed, og selvom der altid er fokus på at have det sjovt til træning, så sigter vi efter at lære børnene at forbedre deres egen sikkerhed, koordination og fysiske kondition på en legende måde. På den måde styrkes ikke kun opmærksomheden, men også deres selvtillid.

I 360GYM’s Børne program handler det altid om forebyggelse. Derfor opfordrer vi primært børn til at undgå de fysiske konflikter og agere selvsikkert og med selvkontrol.

I den ideelle verden ville børn ikke have behov for selvforsvar. Hverken over for hinanden eller overfor voksne, i skolen, på gaden eller på legepladser. Desværre er vores verden ikke altid sådan. Heller ikke i Danmark.

Hos 360GYM er vores vigtigste mission i børnetræningen at lære børn praktisk selvforsvar med udgangspunkt realistiske scenarier indlært gennem effektive teknikker, leg og kammeratskab.

Det dækker både over, hvordan de genkender, undgår og forebygger de uheldige situationer, de kan havne i. Træningen dækker også over, hvordan de løser konflikterne fredeligt og hvis dette ikke er muligt, hvordan de kan beskytte sig bedst muligt mod slag, spark, greb i trøjen, diverse fastholdelser, forsøg på at blive væltet omkuld eller kastet og meget mere.

Selvforsvar i disse tilfælde er baseret på at bruge overraskelsesmomentet mod den – eller dem, der overfalder, kombineret med et hårdt og præcist modangreb på en sårbar kropsdel, hvilket gør det muligt at komme sikkert væk, råbe på hjælp og fortælle forældre/lærere/politi om hændelsen.

Træningen foregår i et kontrolleret miljø, og vi bruger det rigtige beskyttelsesudstyr. Vi bevarer de højeste sikkerhedsstandarder og gør alt, hvad vi kan for at undgå skader på eleverne i undervisningen.

BOOK EN GRATIS PRØVETRÆNING

Book din første træning lige her og find ud af, om KRAV MAGA er noget for dig.

GRATIS OPRETTELSE

Spar 199,- i oprettelse hele
marts og april 2022

Gælder alle nye medlemskaber *

* Gælder både nye og tidligere elever. Gælder ikke for 10-turs kort.

Betingelser for deltagelse

1. Generelt
Konkurrencen afholdes af 360GYM ApS.

www.360gym.dk

Konkurrencen er gratis at deltage i, og hver deltager kan deltage med ét lod.

For at kunne deltage skal alle felter i skemaet være udfyldt.

Præmierne kan udelukkende aktiveres og udleveres ifm. Krav Maga træning i 360GYM på Østerbro i København.

Præmien er personlig, og kan ikke videregives til 3.-part og kan ikke byttes til andre ydelser eller pengebeløb.

2. Hvem kan deltage?

For at kunne deltage skal du være fyldt 18 år og have lyst til at prøve kræfter med Krav Maga. Der er ingen krav til din baggrund og dine erfaringer.

Du skal være ustraffet for at kunne være med, og du skal på forlangende kunne fremvise en ren straffeattest for at kunne træne med.

3. Præmiernes værdi

Præmiernes værdi er summen af de nuværende priser på træning og udstyr. Værdien er derfor ikke skruet kunstigt op.

4. Udlevering / aktivering af præmie

Aktivering og udlevering sker på den mellem 360GYM og vinderen aftalte dato (05.jan.2022 eller 02.feb.2022) til træning.

5. Medlemskab

Ved aktivering af præmien oprettes deltageren som medlem i 360GYM på Østerbro på lige fod med alle andre. Ved udgangen af den vundne periode (1 måned / 3 måneder) vil deltageren automatisk overgå til at blive betalende medlem. Abonnementet koster kr. 449,- pr. måned (er deltageren studerende eller på anden måde berettiget til rabatter jf. de gældende betingelser da justeres medlemskabet hertil).

Se gældende priser for medlemskaber i 360GYM

Ved oprettelse udfyldes indmeldelsesskema online og betalingskort tilknyttes. Der trækkes IKKE penge fra kortet.

6 Opsigelse

Ønsker deltageren ikke at forlænge træningen og overgå til abonnement, da skal dette oplyses skriftligt til 360GYM senest 10 kalenderdage før udløbet af perioden. Herefter vil der jf. gældende betingelser være løbende måned + 1 måneds opsigelse.

7. Trækning af vindere

Trækning af vindere sker ved lodtrækning, og vinderne får direkte besked. Sørg derfor for, at de oplysninger, du giver os er korrekte.

8. Generelle betingelser

For generelle betingelser for medlemskaber i 360GYM henvises til særskilt side på 360GYM.dk

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED DIN KRAV MAGA TRÆNING

Ryk grænser. Tag kontrol. Bliv stærkere. Få større overblik i hverdagen. Reducer stres. Mød rare mennesker. Forbrænd en masse kalorier.

Skriv dig op til en gratis prøvetræning og oplev lidt af, hvad Krav Maga træningen kan gøre for dig.