Vores mission.

Gennem kvalitetstræning skal alle vore elever opnå færdigheder, der kan forbedre deres chancer for at overleve et voldeligt overfald. Elever skal undervises i selvforsvar leveret af de bedste instruktører og i sikre og trygge rammer.

Vi vil give alle, der er interesserede i det, al den viden og erfaring, vi har, så de kan føle sig tryggere i deres hverdag.

Ud over undervisning i realistisk selvforsvar (Krav Maga) vil vi levere fysisk træning og rådgivning indenfor bl.a. kettlebells og mobilitetstræning (Ground Force Method), da vi er sikre på, at eleven med disse tre komponenter vil kunne få et bedre liv uanset udganspunktet.

Vi vil altid levere den bedst mulige undervisning.

Vores filosofi.

Hver gang en elev betror sig til os og vælge os til at undervise, så er vi ydmyge, velforberedte og åbne. Både, når det hendler om undervisning af voksne og om børn. Vi ved, at alle har deres egne grunde til at møde op.

For os bliver det aldrig rutine at undervise, for vi det, at ikke to elever er ens. Vi har mange års erfaring og vi ved derfor, at alle har forskellige behov.

Vi tror på, at vi gennem klart deffinerede værdier, en konkret og praktisk tilgang til undervisningen kan skabe de resultater, som vore elever søger for at få den personlige succes med træningen, som de søger.

Hos os bliver man mødt med sandheden! Vi ved, hvorfor vi underviser i selvforsvar. Vi har også en klar definition af, hvordan vi gør det, og vi ved, hvad det enelige resultat med træningen skal være.