Kun for kvinder.

Krav Maga er udviklet til at opfylde de specifikke behov og krav som stilles af forskellige typer af individer. Krav Maga for kvinder er således kendetegnet ved en effektivitet, der giver den nødvendige beskyttelse mod voldelige, seksuelle og kriminelle angreb.

I 360GYM har vi oprettet et hold, som udelukkende er for vore kvindelige elever. Træningen tager udgangspunkt i problemstillingerne, som kvinder oplever ifm. trusler og vold, og de følelser, som opstår og måske hindrer hende i at agere korrekt og prompte.

Så føler du, at du enten gerne vil krydre din normale træning med emner, der styrker dine evner, og underbygger din træning, så er dette helt sikkert en god løsning.

Det kan også være, du synes, det kan være svært at komme i gang med træningen fordi du har en forestilling om, at de blandede hold er for hårde, materialet er for svært, og at du måske ikke vil være god nok. Så kan du roligt starte på dette hold, og så finde vejen til de blandede hold.

Vores ugentlige kvindeholde er inkluderet i den normale pris for træning. Undervisningen ledes af vores kvindelige instruktør, som nemt kan sætte sig ind i, hvad end din problemstilling er. Så holdet er for kvinder, med kvinder, af kvinder.

Vil du gerne vide mere er du meget velkommen til at sende os en mail eller ringe til os.

Vil du gerne lære brugbart selvforsvar uden hokus pokus, så har du som kvinde muligheden for at deltage i en lukket intro KUN FOR KVINDER.