HÅNDEN PÅ HJERTET! HVOR GOD ER DU TIL AT FORSVARE DIG SELV?

Enhver der følger lidt med i nyhederne ved, at vi lever i et trygt land. Alligevel er der noget, der peger på, at det bliver farligere at færdes. Nogle mennesker mangler desværre almen respekt for andre, og er ikke bange for at gøre os fortræd.

Vil du – ligesom mange andre også gerne lære effektivt og brugbart selvforsvar, så book en gratis prøvetræning hos 360GYM og find ud af, hvordan Krav Maga kan udstyre dig med brugbare værktøjer til håndtering af konflikter før de opstår og når det virkelig gælder.

FYSISK
TRÆNING

Du får masser af god træning, der giver dig styrke, hurtighed, mobilitet og udholdenhed, og er et sjovt og godt supplement til generel fitness-træning.

TEKNISK
TRÆNING

Du lærer simple og effektive løsninger. Teknikkerne i Krav Maga er baseret på dine naturlige bevægelser, der gør det nemt at lære og svært at glemme.

TAKTISK
TRÆNING

Du lærer hurtigt at kontrollere dine omgivelser, så du ved, hvordan du kommer væk. Du lærer, hvordan du benytter stemme og kropsprog til din fordel.

MENTAL
TRÆNING

Du lærer noget om dig selv, om din måde at håndtere stres. Du finder ud af, hvordan du kan bygge dig op mentalt og du bliver i stand til at fungere under pres – også i hverdagen.