Book din første træning her

Kom med til en gratis prøvetræning, hvor du kan gøre dig egne erfaringer med, hvad Krav Maga går ud på og hvordan vores træning foregår.

Din prøvetræning tager dig med gennem opvarmningen, den tekniske og teoretiske del af det emne, der gennemgås samt de evt. stressøvelser som gør, at Krav Maga kommer til at sidde fast i kroppen.

Du vil også kunne være med til den mere fysiske del af træningen, hvis du ønsker det.

Prøvetræningen er en del af den normale træning, som finder sted mandag (mix), tirsdag (kun for kvinder) og onsdag (mix) kl. 18:00 – 20:00.

Vi træner i Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø på 1. sal.

Alle kan være med uanset erfaring og fysik, og træningen er for alle, der ønsker at lære brugbart selvforsvar.

UDFYLD SKEMA OG kom godt i gang med at lære Krav Maga.

Vi bryder os heller ikke om spam mails. Derfor sender vi dig kun relevante beskeder om Krav Maga og beskeder ifm. din intro og evt. indmeldelse. Dit mobilnr. bruger vi, hvis vi skal have fat på dig ved evt. ændringer eller spørgsmål.

træn noget, der giver mening!

Træningen i 360GYM er anderledes! Den er sjov og den er udfordrende! Den er alsidig og den er fremfor alt relevant.

Hver eneste træning byder på noget nyt og du vil opleve, at du fra gang til gang vil have lært og prøvet noget, der giver mening.

Fordele ved at lære Krav Maga

Med Krav Maga er du forberedt på enhver situation og kan reagere hurtigt med passende forsvar, så du kan komme sikkert hjem…

Realistisk og brugbart

Krav Maga betragtes som en af de bedste former for selvforsvar i verden.

Til træning bliver du sat i gradvist mere og mere stressende situationer for at hjælpe dig med at finpudse dine færdigheder, så du hurtigt, hensigts-mæssigt og bestemt kan reagere på trusler og angreb.

Træningen forbereder dig på at håndtere virkelige situationer, og du lærer hvordan du forsvarer dig mod slag, spark, trusler med kniv, flere angribere og meget mere.

FUNKTIONEL FYSISK TRÆNING

Træningen er af natur intens. Den skal få dig fra 0 til 100 på kortest mulige tid, og derfor vil den forbedre din generelle fysiske form kraftigt, når du begynder at træne.

Alle kan lære Krav Maga, så hvad enten du er begynder eller mere erfaren, om du er tyk eller tynd, så kan du lære Krav Maga. 

Træningen indeholder masser af sveddryppende træning, hvor hele kroppen aktiveres. Du vil derfor opleve mærkbare forandringer i din styrke og dit generelle fitnessniveau, og du vil komme i form på en spændene og anderledes måde.

Øget selvtillid og selvværd

Det at vide, at du kan beskytte dig selv i stort set enhver fysisk konfrontation, vil med sikkerhed øge din selvtillid.

Du vil lære at sige fra og stå ved det, og du vil lære at sætte grænser i trygge rammer.

Den fysiske træning sammen med den tekniske træning og de unikke metoder, der anvendes i Krav Maga træningen vil give dig troen på, at dine lærete færdigheder, rent faktisk kan være nyttigt på et tidspunkt og i bedste fald være med til at redde dit eget eller en andens liv.

MERE FOKUS & Mindre stress

Gennem Krav Maga vil du opleve et øget fokus i din hverdag, og du bliver mere opmærksom på miljøet omkring dig. Når du begynder at træne lærer du taktikker, der assisterer dig i din færden, så du vil kunne undgå konfliker og hurtigt komme væk.

Samtidig vil Krav Maga træningne kunne sænke dit stressniveau, og ved at træne regelmæssigt arbejder du konstant på dit stressniveau.

Gennem agressiosnsøvelser i træningen kan du komme af med noget vrede, og du vil kunne føle lettelse efter en træning.

Brug et par timer af dit liv og find ud af, at Krav Maga også er noget for dig, og at du er værd at forsvare.

Det siger vores elever om os