Selvforsvar for TEENAGERS

“Hvor skal du hen? Hvem skal du være sammen med? Hvornår er du tilbage?”

Er du bekymret for dit barns sikkerhed? Ønsker du at give dit barn værktøjerne til at modstå gruppepres, sige fra og beskytte sig selv?

Krav Maga er effektiv selvforsvar, der er designet til at give børnene selvtillid og færdigheder til at beskytte sig selv i en potentielt farlig situation.

Vi inviterer dig og dit barn til at deltage i vores gratis prøvetime, hvor de vil lære grundlæggende teknikker og principper i Krav Maga. Vores erfarne og certificerede instruktører vil tage sig af dit barn og sørge for, at timen leveres på en sjov og sikker måde.

Vores Krav Maga-træning vil ikke kun forbedre dit barns selvtillid og selvforsvarsevner, men også den fysikske styrke og generelle sundhed vil forbedres. Vi tror på en helhedsorienteret tilgang til træning, der fremmer både fysisk og mental sundhed.

Tøv ikke med at tilmelde dit barn til vores gratis prøvetime i Krav Maga. Det er en fantastisk mulighed for at give en gave for livet – evnen til at beskytte sig selv og dem, de holder af.

Udfyld skemaet her på siden for at komme i gang.

Vi glæder os til at se dit barn til træning.

+ træning for de 13-15 årige

+ Effektivt selvforsvar

+ God motions- og styrketræning

+ Godt sammenhold og nye venner

+ Disciplin i træningen

+ Fysisk og mentalt udfordrende

+ Øget fokus og koncentration

+ Større selvtillid

+ Øget selvværd

+ Relevant træning ift. alder

1

Udfyld formularen her på siden. Det er vigtigt, at det er forældre/værge, der udfylder, så vi ved, at der er samtykke.

2

Vi finder nogle datoer for en gratis prøvetræning og sammen finder vi ud af, om det passer ind i Jeres kalender.

3

Deltag i træningen den aftalte dag. Ønsker I at melde Jer ind sender vi Jer et link til oprettelse, som foretages online.