KRAV MAGA FOR KVINDER

BRUGBART SELVFORSVAR. FYSISK TRÆNING. FANTASTISK SAMMENHOLD.

“Mænd, der tror, at kvinder er nemme ofre skal blive svært overraskede i dét øjeblik kvinden slår igen hårdt, præcist og uden tøven…”

Primære handler det om:

 • Forebyggelse
 • At genkende trusler og deeskalere konflikter
 • Effektive angreb og modangreb mod alle kroppens sårbare punkter fra alle afstande, i alle retninger og fra alle vinkler.
 • Brug af dagligdagsting som selvforsvarsvåben
 • Forsvar mod ligestillede (kvinder og mindre mænd)
 • Forsvar mod større og stærkere modstandere
 • Forsvar mod sexuelle overgreb
 • Forsvar mod trusler og angreb foretaget med våben
 • Forsvar mod flere angribere på én gang
 • Udvikling af kontrolleret agression
 • Forståelse af konflikter og vold

Noget af det bedste ved Krav Maga for kvinder er, at hverken styrke eller størrelse er vigtige. Hos 360GYM træner vi efter Krav Maga’s principper i kombination med let lærte løsninger, som også virker under pres og i yderste nødstilflde.

På vores rene kvindehold afviger Krav Maga løsningerne kun en smule ift. dem, der læres på vores mix-hold. I nogle tilfælde bliver kvinderne udsat for andre typer angreb end mænd; bl.a. sexuelle overgreb, uønsket berøring og andre trusler og chikane. Udover dette er der stor forskel på, hvordan kvinder reagerer på farer ift. den måde mænd reagerer på.

Og det er præcis dét, Krav Maga træningen på 360GYM’s kvindehold handler om. Forskel i størrelse, styrke og mental robusthed har et særligt fokus i træningen. Udover effektive og brugbare løsninger til brug i selvforsvar lærer kvinderne noget om mænd – hvordan de tænker, hvordan de agerer og hvordan de typisk foretrækker at angribe.

Eleverne lærer at genkende og undgå farlige situationer og – i tilfælde af, at situationen eskalerer, at agere korrekt. Hos 360GYM lærer vi alle at forsvare sig selv og dem, de holder med effektive løsninger og uden at gå på kompromis.

Krav Maga er udviklet til at opfylde de specifikke behov og krav som stilles af forskellige typer af individer. Krav Maga for kvinder er således kendetegnet ved en effektivitet, der giver den nødvendige beskyttelse mod voldelige, seksuelle og kriminelle angreb.

Det kan også være, du synes, det kan være svært at komme i gang med træningen fordi du har en forestilling om, at de blandede hold er for hårde, materialet er for svært, og at du måske ikke vil være god nok. I så fald kan du med fordel starte på dette hold, og så finde vejen til de blandede hold, hvor kvinder og mænd i alle aldre træner sammen.

Vores ugentlige kvindeholde er inkluderet i den normale pris for træning. Undervisningen ledes af vores kvindelige instruktør, som nemt kan sætte sig ind i, hvad end din problemstilling er. Så holdet er for kvinder, med kvinder, af kvinder.