KRAV MAGA FOR KVINDER

BRUGBART SELVFORSVAR. FYSISK TRÆNING. FANTASTISK SAMMENHOLD.

“Mænd, der tror, at kvinder er nemme ofre skal blive svært overraskede i dét øjeblik kvinden slår igen hårdt, præcist og uden tøven…”

Primære handler det om:

 • Forebyggelse
 • At genkende trusler og deeskalere konflikter
 • Effektive angreb og modangreb mod alle kroppens sårbare punkter fra alle afstande, i alle retninger og fra alle vinkler.
 • Brug af dagligdagsting som selvforsvarsvåben
 • Forsvar mod ligestillede (kvinder og mindre mænd)
 • Forsvar mod større og stærkere modstandere
 • Forsvar mod sexuelle overgreb
 • Forsvar mod trusler og angreb foretaget med våben
 • Forsvar mod flere angribere på én gang
 • Udvikling af kontrolleret agression
 • Forståelse af konflikter og vold

Noget af det bedste ved Krav Maga for kvinder er, at hverken styrke eller størrelse er vigtige. Hos 360GYM træner vi efter Krav Maga’s principper i kombination med let lærte løsninger, som også virker under pres og i yderste nødstilflde.

På vores rene kvindehold afviger Krav Maga løsningerne kun en smule ift. dem, der læres på vores mix-hold. I nogle tilfælde bliver kvinderne udsat for andre typer angreb end mænd; bl.a. sexuelle overgreb, uønsket berøring og andre trusler og chikane. Udover dette er der stor forskel på, hvordan kvinder reagerer på farer ift. den måde mænd reagerer på.

Og det er præcis dét, Krav Maga træningen på 360GYM’s kvindehold handler om. Forskel i størrelse, styrke og mental robusthed har et særligt fokus i træningen. Udover effektive og brugbare løsninger til brug i selvforsvar lærer kvinderne noget om mænd – hvordan de tænker, hvordan de agerer og hvordan de typisk foretrækker at angribe.

Eleverne lærer at genkende og undgå farlige situationer og – i tilfælde af, at situationen eskalerer, at agere korrekt. Hos 360GYM lærer vi alle at forsvare sig selv og dem, de holder med effektive løsninger og uden at gå på kompromis.

Krav Maga er udviklet til at opfylde de specifikke behov og krav som stilles af forskellige typer af individer. Krav Maga for kvinder er således kendetegnet ved en effektivitet, der giver den nødvendige beskyttelse mod voldelige, seksuelle og kriminelle angreb.

Det kan også være, du synes, det kan være svært at komme i gang med træningen fordi du har en forestilling om, at de blandede hold er for hårde, materialet er for svært, og at du måske ikke vil være god nok. I så fald kan du med fordel starte på dette hold, og så finde vejen til de blandede hold, hvor kvinder og mænd i alle aldre træner sammen.

Vores ugentlige kvindeholde er inkluderet i den normale pris for træning. Undervisningen ledes af vores kvindelige instruktør, som nemt kan sætte sig ind i, hvad end din problemstilling er. Så holdet er for kvinder, med kvinder, af kvinder.

BOOK EN GRATIS PRØVETRÆNING

Book din første træning lige her og find ud af, om KRAV MAGA er noget for dig.

Gratis intro-seminar

Book din plads og find ud af, hvad Krav Maga kan gøre for dig og vær med fra start på det nye hold.

16. aug. 2022
Kun for kvinder

22.AUG.2022
VOKSNE, MIX

For at deltage skal du være minimum 16 år.

Gratis intro-seminar

16. aug. 2022 - Kun for kvinder
22.aug.2022 - Voksne, mix

Book din plads og find ud af, hvad Krav Maga kan gøre for dig og vær med fra start på det nye hold.

For at deltage skal du være minimum 16 år.

Betingelser for deltagelse

1. Generelt
Konkurrencen afholdes af 360GYM ApS.

www.360gym.dk

Konkurrencen er gratis at deltage i, og hver deltager kan deltage med ét lod.

For at kunne deltage skal alle felter i skemaet være udfyldt.

Præmierne kan udelukkende aktiveres og udleveres ifm. Krav Maga træning i 360GYM på Østerbro i København.

Præmien er personlig, og kan ikke videregives til 3.-part og kan ikke byttes til andre ydelser eller pengebeløb.

2. Hvem kan deltage?

For at kunne deltage skal du være fyldt 18 år og have lyst til at prøve kræfter med Krav Maga. Der er ingen krav til din baggrund og dine erfaringer.

Du skal være ustraffet for at kunne være med, og du skal på forlangende kunne fremvise en ren straffeattest for at kunne træne med.

3. Præmiernes værdi

Præmiernes værdi er summen af de nuværende priser på træning og udstyr. Værdien er derfor ikke skruet kunstigt op.

4. Udlevering / aktivering af præmie

Aktivering og udlevering sker på den mellem 360GYM og vinderen aftalte dato (05.jan.2022 eller 02.feb.2022) til træning.

5. Medlemskab

Ved aktivering af præmien oprettes deltageren som medlem i 360GYM på Østerbro på lige fod med alle andre. Ved udgangen af den vundne periode (1 måned / 3 måneder) vil deltageren automatisk overgå til at blive betalende medlem. Abonnementet koster kr. 449,- pr. måned (er deltageren studerende eller på anden måde berettiget til rabatter jf. de gældende betingelser da justeres medlemskabet hertil).

Se gældende priser for medlemskaber i 360GYM

Ved oprettelse udfyldes indmeldelsesskema online og betalingskort tilknyttes. Der trækkes IKKE penge fra kortet.

6 Opsigelse

Ønsker deltageren ikke at forlænge træningen og overgå til abonnement, da skal dette oplyses skriftligt til 360GYM senest 10 kalenderdage før udløbet af perioden. Herefter vil der jf. gældende betingelser være løbende måned + 1 måneds opsigelse.

7. Trækning af vindere

Trækning af vindere sker ved lodtrækning, og vinderne får direkte besked. Sørg derfor for, at de oplysninger, du giver os er korrekte.

8. Generelle betingelser

For generelle betingelser for medlemskaber i 360GYM henvises til særskilt side på 360GYM.dk

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED DIN KRAV MAGA TRÆNING

Ryk grænser. Tag kontrol. Bliv stærkere. Få større overblik i hverdagen. Reducer stres. Mød rare mennesker. Forbrænd en masse kalorier.

Skriv dig op til en gratis prøvetræning og oplev lidt af, hvad Krav Maga træningen kan gøre for dig.