Om 360GYM.

360GYM blev grundlagt i januar 2006 og hed den gang KravMagaCenter. Vi er en del af Krav Maga Global – Denmark, som er din garanti for kvalitet, høj standard og gode værdier.

Vi gør alt for, at vore elever skal føle sig velkomne, og vore instruktører er alle uddannede Krav Maga instruktører, der er håndplukket til at undervise dig i 360GYM.

Du har som elev i 360GYM – som det eneste sted i Danmark – mulighed for at træne Krav Maga 5 dage om ugen fordelt på to lokationer. Uanset hvilket medlemskab, du måtte vælge at benytte dig af, så er tilbuddet det samme.

I 2017 åbnede vi en ny lokation i Valby, hvor vi bl.a. har 200 kvm. måttebelagt træningsareal, badefaciliteter m.m.

Krav Maga – Realistisk og brugbart selvforsvar

Hos 360GYM er den primære træning tilrettelagt efter Krav Maga Global‘s pensum. I Krav Maga tages der udgangspunkt i reelle problemstillinger og løsningerne er baseret på kroppens naturlige og instinktive bevægelser. Dette betyder, at du nemt lærer Krav Maga og du vil relativt hurtigt blive god til det.

Krav Maga er selvforsvar. Og det virker. Så uanset, om du er mand, kvinde, 16 eller 50 år, så vil det komme til at virke. Det handler om din egen indstilling.

Hvis du lægger tiden i træningen og gør en indsats, så garanterer vi dig, at du på fire måneder vil blive udstyret med evner, der muligvis kan redde dit liv.

Grader og fremdrift i Krav Maga

Historisk har graderne i Krav Maga været inddelt på samme måde, som de er det i Judo, hvor man starter med hvidt bælte og slutter med et sort bælte. I takt med at systemet udviklede sig op gennemm 1980’erne og 1990’erne ønskede Imi Lichtenfeld, at Krav Maga skulle adskille sig fra de traditionelle systemer, da et grønt bælte i Krav Maga og et grønt bælte i Judo på ingen måde kunne sammenlignes. Derfor blev gradsystemet revideret, og i samarbejde med Eyal Yanilov blev begreberne “Practitioner”, “Graduate” og “Expert” indført som de nye betegnelser for graderne i Krav Maga. Alle instruktører har som minimum opnået graden “Graduate-1”, der er minimumkrav for beståelse af instruktørkuset.

PRACTITIONER

Practitioner-graderne har til formål at danne og udvikle elevens fundament i Krav Maga. Gennem regelmæssig træning bliver slag, spark, forsvar og bevægelsesmønstre trænet, så de bliver en del af elevens reaktionsmønstre og dermed anvendelige under stres. Der findes 5 practitioner-grader (P1-P5), som hver især fokuserer på forskellige emner. Jo højere, jo mere avancerede problemstillinger.

GRADUATE

Graduate-levels er ligesom practitioner-levels inddelt i fem grader (G1 – G5). I disse niveauer arbejdes mere og mere med fighter-mentaliteten og -attituden. Målet er at få eleven bragt op på et niveau, hvor denne uanset hvad der sker kan være i stand til at fortsætte i kampen for at forsvare sig selv eller andre. Der er i disse grader mere fokus på forsvar mod trusler og angreb fra flere modstandere med og uden våben.

EXPERT

Krav Maga’s Expert Levels er for dem, der har vist gode evner i alle de underliggende niveauer, og for at kunne opnå Expert Levels skal alt materiale kunnes. På Expert Levels arbejdes i dybden med “fighting tactics”, hvor man arbejder i forskellige tempi, afstande og våben. På Expert Levels fokuseres endvidere på avancerede løsninger indenfor militære problemstillinger, VIP beskyttelse m.m.

– Kilde: KravMaga.dk

StrongFirst Kettlebells

Kettlebells er “the gym in one hand”, og når øvelserne med Kettlebells udføres korrekt, så er giver denne træning styrke, cardio, mobilitet og smidighed. Samtidig er det velegnet til genoptræning ligesom korrekt træning er skadespræventivt.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om Kettlebells og hvordan du kommer i gang med træningen, så du kan blive superstærk og komme i kanonform.

Ground Force Method

Ground Force Method hjælper dig til de gode, sunde og smertefrie bevægelser, der er nødvendige for at kunne leve et godt liv. Bevægelseskvalitet er nødvendig for alle mennesker, men for sportfolk er den også essentiel for at kunne præstere maximalt og risikofrit.

Gennem leg og med simple bevægelser udfordres udøveren og bliver stærkere, mere mobil og mere kropsbevidst.