KRAV MAGA FOR ALLE

BRUGBART SELVFORSVAR. GODE VÆRDIER. INGEN BØLLETYPER

KRAV MAGA FOR ALLE

BRUGBART SELVFORSVAR. GODE VÆRDIER. INGEN BØLLETYPER

360GYM blev grundlagt i januar 2006 og hed den gang KravMagaCenter. Vi er en del af Krav Maga Global – Denmark, som er din garanti for kvalitet, høj standard og gode værdier i og udenfor træningen.

Vi gør alt for, at vore elever skal føle sig velkomne, og vore instruktører er alle uddannede Krav Maga instruktører, der er håndplukket til at undervise dig i 360GYM.

Vores mission

Gennem kvalitetstræning skal alle vore elever opnå færdigheder, der kan forbedre deres chancer for at overleve et voldeligt overfald. Elever skal undervises i selvforsvar leveret af de bedste instruktører og i sikre og trygge rammer.

Vi vil give alle, der er interesserede i det, al den viden og erfaring, vi har, så de kan føle sig tryggere i deres hverdag.

Ud over undervisning i realistisk selvforsvar (Krav Maga) vil vi levere fysisk træning og rådgivning indenfor bl.a. kettlebells og mobilitetstræning (Ground Force Method), da vi er sikre på, at eleven med disse tre komponenter vil kunne få et bedre liv uanset udganspunktet.

Vi vil altid levere den bedst mulige undervisning.

Hvorfor vi gør det

Hver gang en elev betror sig til os og vælger 360GYM til at undervise, så er vi ydmyge, velforberedte og åbne. Det gælder både undervisning af voksne, børn og teens. Vi ved, at alle har deres egne grunde til at møde op.

I 360GYM  tror vi på, at vi gennem klart deffinerede værdier og en konkret og praktisk tilgang til undervisningen kan skabe de resultater, som vore elever søger. Vi er her for at assistere eleverne til at få personlig succes med træningen.

Hos 360GYM bliver man mødt med sandheden! Vi ved, hvorfor vi underviser i selvforsvar. Vi har også en klar definition af, hvordan vi gør det, og vi ved, hvad det endelige resultat med træningen skal være.

Mød dine instruktører

Jes
Expert-3
Michal
Expert-1
Cyril
Expert-1
Marianne
Graduate-3
Jonathan
Graduate-3
Hanna
Assistent
Sofie
Børneinstruktør

Har du hvad der skal til?

Vi er altid på udkig efter folk med den rette indstilling. Har du mod på at undervise, og brænder du for Krav Maga, så er du måske den person, vi gerne vil have på vores instruktør-team.

Du behøver ikke være fra København, da vi meget gerne vil støtte dig i din egen udvikling, hvis du skulle have lyst til at starte din egen Krav Maga skole.

Er du den, vi søger? Ring eller skriv til os, så vi kan finde ud af, hvordan vi får dig i gang.

BOOK EN GRATIS PRØVETRÆNING

Book din første træning lige her og find ud af, om KRAV MAGA er noget for dig.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED DIN KRAV MAGA TRÆNING

Ryk grænser. Tag kontrol. Bliv stærkere. Få større overblik i hverdagen. Reducer stres. Mød rare mennesker. Forbrænd en masse kalorier.

Skriv dig op til en gratis prøvetræning og oplev lidt af, hvad Krav Maga træningen kan gøre for dig.