VELKOMMEN TIL 360GYM

Hos 360GYM forstår vi vigtigheden af at være forberedt på enhver situation og at have de nødvendige færdigheder til at overleve og beskytte sig selv og sine kære. Vi tilbyder træning i at håndtere vold og trusler, at fungere hensigtsmæssigt under stress og træning i teknikker til at deeskalere konflikter. Derudover vil vores højt kvalificerede instruktørteam guide dig gennem øvelser, der er designet til at simulere den stress og de usikkerheder, der er forbundet med konflikter i det virkelige liv. Du vil lære at forstå tankesættet hos en angriber, og vi vil lære dig at forsvare dig selv effektiv mod en, to eller flere angribere. Vi tilbyder træning i et sikkert og begyndervenligt miljø, så du kan føle dig tryg og rolig, mens du udvikler dine færdigheder og din selvtillid. Uanset om du er en nybegynder eller en mere erfaren, vil vores træning hjælpe dig med at blive den bedste version af dig selv og sikre, at du altid er klar til at beskytte dig selv og dine kære. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores træning og hjælpe dig med at nå dine mål.

Vores mission

Gennem kvalitetstræning skal alle vore elever opnå færdigheder, der kan forbedre deres chancer for at overleve et voldeligt overfald. Elever skal undervises i selvforsvar leveret af de bedste instruktører og i sikre og trygge rammer.

Vi vil give alle, der er interesserede i det, al den viden og erfaring, vi har, så de kan føle sig tryggere i deres hverdag.

Ud over undervisning i realistisk selvforsvar (Krav Maga) vil vi levere fysisk træning og rådgivning indenfor bl.a. kettlebells og mobilitetstræning (Ground Force Method), da vi er sikre på, at eleven med disse tre komponenter vil kunne få et bedre liv uanset udganspunktet.

Vi vil altid levere den bedst mulige undervisning.

Hvorfor vi gør det

Hver gang en elev betror sig til os og vælger 360GYM til at undervise, så er vi ydmyge, velforberedte og åbne. Det gælder både undervisning af voksne, børn og teens. Vi ved, at alle har deres egne grunde til at møde op.

I 360GYM  tror vi på, at vi gennem klart deffinerede værdier og en konkret og praktisk tilgang til undervisningen kan skabe de resultater, som vore elever søger. Vi er her for at assistere eleverne til at få personlig succes med træningen.

Hos 360GYM bliver man mødt med sandheden! Vi ved, hvorfor vi underviser i selvforsvar. Vi har også en klar definition af, hvordan vi gør det, og vi ved, hvad det endelige resultat med træningen skal være.

Mød dine instruktører

Jes
Expert-3
Michal
Expert-1
Cyril
Expert-1
Jonathan
Graduate-3
Hanna
BØRNEINSTRUKTØR
Sofie
Børneinstruktør
SAMUEL
ASSISTENT
FREDERIK
ASSISTENT