KRAV MAGA FOR ALLE

BRUGBART SELVFORSVAR. GODE VÆRDIER. INGEN BØLLETYPER

Vores mission

Gennem kvalitetstræning skal alle vore elever opnå færdigheder, der kan forbedre deres chancer for at overleve et voldeligt overfald. Elever skal undervises i selvforsvar leveret af de bedste instruktører og i sikre og trygge rammer.

Vi vil give alle, der er interesserede i det, al den viden og erfaring, vi har, så de kan føle sig tryggere i deres hverdag.

Ud over undervisning i realistisk selvforsvar (Krav Maga) vil vi levere fysisk træning og rådgivning indenfor bl.a. kettlebells og mobilitetstræning (Ground Force Method), da vi er sikre på, at eleven med disse tre komponenter vil kunne få et bedre liv uanset udganspunktet.

Vi vil altid levere den bedst mulige undervisning.

Hvorfor vi gør det

Hver gang en elev betror sig til os og vælger 360GYM til at undervise, så er vi ydmyge, velforberedte og åbne. Det gælder både undervisning af voksne, børn og teens. Vi ved, at alle har deres egne grunde til at møde op.

I 360GYM  tror vi på, at vi gennem klart deffinerede værdier og en konkret og praktisk tilgang til undervisningen kan skabe de resultater, som vore elever søger. Vi er her for at assistere eleverne til at få personlig succes med træningen.

Hos 360GYM bliver man mødt med sandheden! Vi ved, hvorfor vi underviser i selvforsvar. Vi har også en klar definition af, hvordan vi gør det, og vi ved, hvad det endelige resultat med træningen skal være.

Mød dine instruktører

Jes
Expert-3
Michal
Expert-1
Cyril
Expert-1
Jonathan
Graduate-3
Hanna
BØRNEINSTRUKTØR
Sofie
Børneinstruktør
SAMUEL
ASSISTENT
FREDERIK
ASSISTENT