Selvforsvar voksne (mix)

mix-video-thunb2

Krav Maga er for alle, og i 360GYM er vi en stor og blandet flok mennesker lige fra gymnasieleven til hjertelægen. Alle har de det til fælles, at de elsker at komme til træning, lære nyt og blive udfordret fysisk, teknisk og mentalt.

Som medlem i 360GYM får du adgang til nogle af Danmarks absolut dygtigste Krav Maga instruktører, som alle har deres helt egen tilgang til træningen, hvilket giver dig en bred indsigt i, hvordan Krav Maga læres og trænes.

Den typsiske træning på mix-holdet er for mænd og kvinder (fra 16 år).

Træningen består af varierende opvarmning, hvor vi gør eleven klar til at træne i en til to timer. Opvarmningen indeholder både cardio- og styrketræning samt mobilitets- og smidighedsøvelser.

Derefter bliver der øvet teknikker, hvor eleven bliver undervist i tekniske løsninger til brug i selvforsvar. Dette læres i elevens eget tempo, hvorefter der trænes sammen med en makker.

Til sidst vil det lærte materiale blive trænet med større og større grad af pres og stres, så eleven får dannet korrekte og effektive reaktionsmønstre til at løse de problemer eleven bliver stillet overfor.

Sparring i forskellige variationer kan også være en del af træningen. Denne sparring vil altid være tilpasset elevens fysiske og tekniske niveau, og der er stor fokus på, at sparring er læring – og ikke kamp.

+ Adgang for mænd og kvinder

+ Trygge rammer

+ dygtige instruktører

+ Sjov og givende træning

+ Formålsbaseret og praktisk

+ Fysisk træning

+ Flyt dine grænser

+ Større selvtillid

+ Øget selvværd

+ Plads til alle

+ Lær i dit tempo

Det siger vores elever om os

1

Udfyld formularen her på siden. Det er vigtigt. Vi skal blot bruge basisoplysninger om dig.

2

Vi finder nogle datoer for en gratis prøvetræning og sammen finder vi ud af, om det passer ind i din kalender.

3

Deltag i træningen den aftalte dag. Ønsker I at melde dig ind sender vi dig et link til oprettelse, som foretages online.